Ajankohtaista

https://www.epressi.com/tiedotteet/kaupungit-ja-kunnat/omikronin-aiheuttama-sairaalakuormitus-lisaantyy-etela-karjalassa.html


Hyvää Joulua!

Koronapassi 1.12 alkaen

Kulttuuripaja Saimaa ottaa Heikintalon kanssa ma 13.12.2021 alkaen koronapassin käyttöön, jotta turvataan asiakkaiden ja henkilökunnan terveysturvallisuus. Koronapassi on käytössä 31.12.2021 saakka. 

Jatkossa Kulttuuripaja Saimaan toimintaan pääsee näyttämällä koronapassia ja kuvallista henkilöllisyystodistusta. Kulttuuripajan sisätiloissa on myös vahva kasvomaski/ suojavisiiri suositus lukuunottamatta syömistä ja juomista.

  Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos tai todistus sairastetusta koronataudista. Suosittelemme lataamaan tai tulostamaan paperisen koronapassin etukäteen Omakannasta. Koronapassin voi myös ladata puhelimeen.

Lisätietoja koronapassin käyttöönotosta: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69927214

Kulttuurikahvio maanantaisin


Kulttuuripaja Saimaan avajaiset

Kulttuuripaja Saimaa järjestää avajaiset keskiviikkona 7.7. klo 11-16. Tervetuloa!

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on mukana mahdollistamassa meidän avajaisia ja mukana tukemassa Kulttuuripaja Saimaan toimintaa!

Kulttuuripaja Saimaan tilat

Tässä on väliaikainen ohjeistus miten löytää Kulttuuripaja Saimaan tiloihin. Myöhemmin tulossa paremmat opastukset! Jos perille ei löydä, niin meille voi soittaa!

Kulttuuripaja Saimaa

Kulttuuripaja Saimaa-hankkeelle on myönnetty STEA-avustus vuosille 2021-2023. Kulttuuripajan toiminnalla edistetään eteläkarjalaisten nuorten aikuisten hyvinvointia, osallisuutta, yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta ja toimintakykyä.